OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 27 EKİM CUMA GÜNÜ 13.30'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

23.10.2023 61

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURUSU VE GÜNDEM MADDELERİ

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 27/10/2023 Cuma günü okulumuz Konferans Salonunda saat 13.30'da yapılacaktır.

Genel kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği yönetmeliği   ( 9 Şubat 2012 tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazete ) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.(Gündemde yönetmeliğin ilgili madde numaralarına referanslar yer almaktadır.)

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve toplantıya iştirakinizi bekleriz. Saygılarımızla.

GÜNDEM MADDELERİ:

1-Açılış ve yoklama

2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3- Genel Kurul Başkanlık Divan Seçimi

4-Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması

5-Denetim Kurulu raporunun okunması

6- Yönetim Kurulu gelir-giderlerinin(bilanço) okunması

7-Yönetim ve denetim kurullarının ibrası

8. Yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının seçimi

9- Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması

10-Yönetim Kuruluna okul ihtiyaçlarının temini için para toplama ve harcama yetkisinin verilmesi

11-Dilek ve Temenniler